середу, 6 травня 2015 р.

Зустріч двох поколінь "Воїни другої світової війни та АТО"

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни сьогодні, 5 травня, в приміщенні Кам'янської ЗОШ відбулася зустріч учнів з односельцями –  ветеранами Другої світової війни та учасниками бойових дій в зоні АТО.
З хвилюванням учні слухали спогади сивочолого ветерана про буремні воєнні роки.
 На завершення виступу ветеран побажав молодому поколінню ніколи не знати війни та мирного неба над головою.
Запрошені учасники бойових дій в зоні АТО не на багато старші за учнів, а вже встигли побувати на війні та побачити смерть. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України.
З болем в очах бійці розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Хлопці поділилися з учнями спогадами і своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. Бійці дякували дітям, які морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Розповіді воїнів АТО пройшли крізь серця всіх присутніх.
Наприкінці зустрічі діти висловили вдячність героям, які захищають свободу та незалежність нашої країни та побажали бійцям здоров’я, удачі, щастя та найскорішого повернення додому з АТО живими і здоровими.

Програму заходу супроводжували виступи школярів, презентації відео та фото по даній тематиці, були представлені книжкові виставки. На завершення учасникам бойових дій від вдячних школярів були вручені квіти. Підготували патріотичний захід сільська бібліотека, будинок культури, Кам’янська ЗОШ. Ця зустріч поколінь назавжди залишиться у пам’яті учнів.





Немає коментарів:

Дописати коментар