середа, 13 травня 2015 р.

Вклонімось мамі до землі

10 травня 2015 року в приміщенні Будинку культури с. Камянка відбувся концерт «Вклонімось мамі до землі», присвячений Дню Матері.

На початку свята ведучі ознайомили присутніх в залі про історію створення та святкування Дня Матері. Адже цьому святковому дню, присвячений найкращий місяць весни – травень, місяць, який в християнському світі називають місяцем Пречистої Діви Марії.

Розпочав концерт танець «Рушники», а Чобан Анастасія з допомогою гурту «Ангели» прочитала «Молитву до Матері».
У виконанні Катеренюка Вадима на саксафоні для матерів прозвучала прекрасна композиція.

Варто відзначити також інші творчі колективи села, які брали участь у святковому концерті: вокальний жіночий дует, духовні колективи храму віри Євангельської, вокальні ансамблі  Кам’янської ЗОШ. Названі творчі колективи мелодійно і гармонічно виконували пісні про маму: «Посвята Матері», «Посадила мати у дворі калину», «Пісня про маму», та інші.



Під час Свята Матері звучали слова дитячої щирої вдячності, дитячих побажань всім матусям від наймолодших  учасників концерту , дитячого вокального дуету сестричок.


  Зі сцени лунали щирі слова та пісні  великої поваги матерям, сини яких служать в рядах Української армії, солдатським вдовам у виконанні солістів нашого села Мецак М. та Білійчук М.

Доповненням концерту була книжкова виставка, присвячена Дню Матері, на якій представлені книги українських письменників, в яких висвітлюється образ української жінки-матері та віночок приказок про матусю. 



Немає коментарів:

Дописати коментар