четвер, 16 травня 2019 р.

"Цілую ніжно материнські руки"

  Мама, мати, матуся! Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, бо ним ми звертаємось до найближчої, найдорожчої, найріднішої, найдобрішої.
      Якби ви тільки знали, як мало потрібно матері для щастя. Щоб ви були здорові, щоб не скупилися на добрі, ніжні слова, щоб цілували матусю не тільки в дні свят, а завжди коли зустрічаєтесь з нею. Пам'ятайте, скільки б людині не було - 5 чи 50, їй завжди потрібна мама. І як би не склалася ваша доля, знайте, материнське серце завжди болить за вами.
      12 травня в приміщенні будинку культури с.Кам'янка, працівниками будинку культури та бібліотеки було проведено концерт «Цілую ніжно материнські руки" присвячений Дню Матері.
Ведучі свята ознайомили присутніх в залі про історію створення та святкування Дня Матері. Адже цьому святковому дню, присвячений найкращий місяць весни – травень, місяць, який в християнському світі називають місяцем Пречистої Діви Марії.
В такий день діти неабияк хотіли здивувати своїми талантами та вміннями. Піснями та віршами дітлахи розчулили своїх рідних. Не менш цікавими були танцювальні номери. Дивували також грою на музичних інструментах та  веселими  гуморесками. 
На святі була присутня  начальниця відділу культури і туризму Олена Рєпіна, яка презентувала свою збірку поезій "Всміхнися, жінко" Глядачі з захопленням слухали поетичні рядки.
Ми щиро дякуємо за таку теплу зустріч Олені Мірчівні.

І на завершення свята діти вручили матерям солодощі, від депутата обласної ради Грижука Валерія Івановича, якому ми дуже вдячні.

Немає коментарів:

Дописати коментар