вівторок, 15 травня 2018 р.

"Ми вдячні Богові за маму"

Мама, мати, матуся! Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, бо ним ми звертаємось до найближчої, найдорожчої, найріднішої, найдобрішої.
Де б ви не були, далеко чи близько, ви завжди повинні відчувати серце матері, бачити її очі, які не досипали ночей, руки, які пестили нас у дитинстві, чиї кроки і душа завжди ідуть з нами, підтримують нас у години радості і печалі.Тож цінуйте матерів своїх. Оберігайте їх. Будьте з ними завжди.
      Якби ви тільки знали, як мало потрібно матері для щастя. Щоб ви були здорові, щоб не скупилися на добрі, ніжні слова, щоб цілували матусю не тільки в дні свят, а завжди коли зустрічаєтесь з нею. Пам'ятайте, скільки б людині не було - 5 чи 50, їй завжди потрібна мама. І як би не склалася ваша доля, знайте, материнське серце завжди болить за вами.
      13 травня в приміщенні Будинку культури відбулися збори села на яких звітував голова сільської ради за 2017 рік. На збори були запрошені: народний депутат України Тіміш Григорій Іванович, депутат обласної ради Грижук Валерій Іванович, заступник голови Глибоцької районної ради Гуменний Віталій Васильович.
По закінченню зборів працівниками бібліотеки-філії №23 та будинку культури с. Кам'янка було проведено концерт «Ми вдячні Богові за маму»присвячений Дню Матері. 
Ведучі свята ознайомили присутніх в залі про історію створення та святкування Дня Матері. Адже цьому святковому дню, присвячений найкращий місяць весни – травень, місяць, який в християнському світі називають місяцем Пречистої Діви Марії.
В такий день діти неабияк хотіли здивувати своїми талантами та вміннями. Піснями та віршами дітлахи розчулили своїх рідних. Не менш цікавими були танцювальні номери. Дивували також грою на музичних інструментах. Веселими були виступи з гуморесками та п'єсою "Чесна Вероня" Івана Синюка.
З привітальним словом до всіх матерів звернувся народний депутат України Тіміш Григорій Іванович, який вручив матерям-героїням матеріальну допомогу, голова сільської ради Шмідт Йосип Дмитрович, вручив матерям-героїням подяки та депутат обласної ради Грижук Валерій Іванович, який вручив всім матерям солодощі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар