понеділок, 7 червня 2021 р.

Знайомство з бібліотекою

                                                                                                

                         Якщо забракне серцю таємниць,                                 Захочеш доторкнутися святого,–                                   Пройди поміж тісних рядів полиць,                         Торкнися книги – джерела усього.   

  Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.            Читати систематично й осмисленно дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати учнів школи до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній  смак і самостійність суджень дітей. 

 У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у дітей щоденної потреби в читанні книг, роботі з  ними. 

   У приміщенні бібліотеки-філії №23 с. Кам'янка на дітей чекала бібліотекар, яка завжди рада своїм відвідувачам. Вона розповіла дітям про бібліотеку, про книгу,  познайомила дітей з відділами бібліотеки, з правилами користування книгою, тематичними та постійно діючими книжковими полицями фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей.

  Не менш цікавим було знайомство дітей з комп’ютером  та вільним доступом до мережі Інтернет, де вони ознайомилися із правилами користування, а також мали змогу відвідати ряд рекомендаційних сайтів.

 





Немає коментарів:

Дописати коментар