понеділок, 7 червня 2021 р.

"Рідна мати моя..."

  Мама, мати, матуся! Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, бо ним ми звертаємось до найближчої, найдорожчої, найріднішої, найдобрішої.

Якби ви тільки знали, як мало потрібно матері для щастя. Щоб ви були здорові, щоб не скупилися на добрі, ніжні слова, щоб цілували матусю не тільки в дні свят, а завжди коли зустрічаєтесь з нею. Пам'ятайте, скільки б людині не було - 5 чи 50, їй завжди потрібна мама. І як би не склалася ваша доля, знайте, материнське серце завжди болить за вами.
9 травня на стадіоні с.Кам'янка, було проведено збори села та концерт «Рідна мати моя..." присвячений Дню Матері.
Ведучі свята ознайомили присутніх про історію створення та святкування Дня Матері. Адже цьому святковому дню, присвячений найкращий місяць весни – травень, місяць, який в християнському світі називають місяцем Пречистої Діви Марії.
В такий день діти неабияк хотіли здивувати своїми талантами та вміннями. Піснями та віршами дітлахи розчулили своїх рідних. В святковому концерті звучали пісні та вірші для всіх матусь.
З привітальним словом до всіх матерів звернувся голова Кам'янецької сільської ради Василь Миколайович ЗАГАРЮК.
На завершення свята діти вручили матерям квіти та солодощі. Ми щиро дякуємо нашим спонсорам : сільській раді, депутату обласної ради Валерію Івановичу Грижуку та Воробчук Домніці.









Немає коментарів:

Дописати коментар