середа, 10 червня 2020 р.

"Твори добро"


           Ти усміхнися небу,                 
 усім, хто біля тебе:
і братику й сестричці,
і сонечку й травичці.
Люби усіх довкола,
удома та у школі,
і ця любов із Неба
 повернеться до тебе.

 Проявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинна постаратися кожна людина! Гарні справи, то приємно, а ще приємніше їх робити. Люди з  світлими серцями та думками вірять в перемогу ДОБРА і  своєї ГІДНОСТІ!
Є красива легенда, що коли народжується дитина, Бог запалює на небі нову зірку і посилає до дитинки янгола-охоронця. Уві сні янгол цілує дитя тричі: у чоло — аби воно зростало розумним; у личко — щоб було красивим, у серце — аби здоров'я, любов та доброта поселилися у його тілі і душі. А наскільки збережеться у серці доброта впродовж життя, залежить від кожного з нас... 
 3 березня у приміщенні сільської бібліотеки-філії №23 працівники бібліотеки та будинку культури с. Кам'янка провели захід "Твори добро".
Під час заходу на прикладах змісту казок, віршів, прислів'їв, приказок та оповідань до свідомості дітей намагалися донести, що доброта – найкраща риса характеру людини. Діти разом вивчили правила доброти, правила чесності, правила ввічливості, заряджалися "вірусом доброти".  


Ми дуже сумуємо за нашими юними друзями, за веселими заходами, які ми проводили. Але життя вводить свої корективи. З нетерпінням чекаємо на закінчення карантину, на нові зустрічі і розваги.
Будьте здорові!

Немає коментарів:

Дописати коментар