пʼятниця, 20 грудня 2019 р.

"Ми обираємо життя"

     Проблема безпеки на дорогах сьогодні надзвичайно актуальна. За останні роки постійно збільшується число дорожньо-транспортних подій. Практично у всіх країнах світу ця проблема стала однією з найважливіших.
     Виявляючи занепокоєність постійним зростанням рівня травматизму і смертності на дорогах, Генеральна Асамблея ООН 2 березня 2010 року проголосила 2011-2020 роки Десятиліттям дій з безпеки дорожнього руху.         Мета цього Десятиліття - скоротити втрати людських жертв від ДТП шляхом активізації дій на регіональному, національному та глобальному рівнях.

   

20 грудня працівники бібліотеки-філії №23 спільно з будинком культури с. Кам'янка провели захід "Ми обираємо життя". Головною метою заходу було дати поняття про те, що безпечний шлях - це найкращий шлях до школи, розвивати навички свідомого користування Правилами дорожнього руху та виховати у дітей бажання бути уважними на вулицях і дорогах.
   








Діти відгадували загадки про світлофор, пішохідний перехід, дорожні знаки та транспортні засоби. Довідалися про сигнали світлофора, правила дорожнього руху, пішохідний перехід, а також про те, що біля дороги категорично забороняється грати. Наприкінці заходу була проведена вікторина завдяки якій діти закріпили свої знання щодо безпеки руху на дорозі.

Немає коментарів:

Дописати коментар