понеділок, 24 липня 2023 р.

«Просування іміджу бібліотеки громади в соціальних мережах»

 20 липня 2023 року  Публічна бібліотека Кам'янецької сільської ради долучилася і взяла участь в семінарі, який проводився на базі РТЦ ОУНБ ім. М. Івасюка для публічних бібліотек територіальних громад області  круговий збір ідей «Просування іміджу бібліотеки громади в соціальних мережах».                 

Розпочала захід заступниця директорки з питань наукової роботи Марія ДОВГАНЬ, яка  висвітлила тему «Соціальні мережі як інструмент громадських ініціатив», зупинившись на тих платформах соцмереж, які найбільше використовуються в публічних бібліотеках територіальних громад та в роботі обласної книгозбірні.      

Методичні рекомендації з використання інструментарію соціальних медіа для просування бібліотечних продуктів і послуг надала завідувачка НМВ Тетяна МАКАРЕЙЧУК.                                            Головна методистка НМВ Алла ЛУПАН провела  презентацію «Представництва бібліотек у соціальних мережах як джерело професійно – інформаційних ресурсів для бібліотечних фахівців».   

 Свої ідеї щодо покращення контенту бібліотечних сторінок  в соціальних мережах, заохочення користувачів до бібліотеки через інтернет  сторінки книгозбірень, висвітлення інформації для мешканців своїх громад на власних сторінках запропонували директори публічних бібліотек деяких громад. 

Немає коментарів:

Дописати коментар