четвер, 23 січня 2020 р.

«Хай Різдво у вашу хату принесе добра багато»

Понад снігом, понад світом
Спів дитячий покотився:
Веселіться нині, люди,
Бог Предвічний народився…

     Свято Різдво Христове є великим християнським святом, яке церква відзначає з особливою урочистістю і відіграє важливу роль в житті кожного православного християнина чи католика. Свято радісне, світле, з різдвяною ялинкою, подарунками, народними гуляннями, урочистими богослужіннями у церквах.        


  7 січня - одне з найбільших християнських свят - день народження Сина Божого-Ісуса Христа. Народився Ісус Христос уночі в убогій печері за містом Вифлеємом. Божа Мати, сповила його й поклала до ясел із сіном. Коли пастухи, дізнавшись від Ангела Господнього про народження Спасителя, знайшли у вертепі немовля у яслах, то над ним сяяла велика зірка. 
  Це свято радості і єднання людських душ. У цей день всі ми ніби заново народжуємося, залишаючи всі образи, сварки у минулому. Це свято покликане об'єднати нас усіх, відродити та зробити трішечки кращими.


З нагоди цього свята працівники  бібліотеки та  будинку культури с. Кам'янка підготували " Різдвяний вертеп" де діти ходили по домівках, прославляли Христа, вітали всіх з народженням Ісуса Христа.

Немає коментарів:

Дописати коментар