пʼятниця, 12 липня 2019 р.

«Літня пригода»

12 липня в Кам'янському будинку культури працівники бібліотеки-філії №23 спільно з будинком культури с. Кам'янка провели спортивно-літературний квест «Літня пригода». Учасниками квесту стали всі бажаючі діти.
Перед початком змагань учасники розділилися на дві команди - команду «Блискавка» та команду – «Переможці». У кожної команди був маршрутний лист, де були вказані станції, які треба пройти. Вони проходили через такі станції: "Клубна", "Бібліотечна", "Пошта", "Майданчик".
На цих зупинках учасників чекали координатори із завданнями для команд. Квест розпочався! Юні літературознавці з величезним азартом поринули в пошукові лабіринти. Обидві команди мали пройти одні й ті ж зупинки, але рухалися різними маршрутами. Для кращої орієнтації в пошукових лабіринтах команди супроводжували координатори.
Здійснюючи зупинки на маршруті, учасники з великою цікавістю та ентузіазмом давали відповіді на літературні запитання, також приймали участь у спортивних конкурсах.
Таким чином ми розкрили дітям різноманітні можливості активного відпочинку з набуттям нових знань.
Квест показав, що вчитися – це весело та круто! І не завжди потрібно для цього сидіти за партами. Можна в формі змагань, відкривати для себе щось нове. Квест - це чудова можливість весело та з користю провести час.





Немає коментарів:

Дописати коментар