середа, 6 грудня 2017 р.

"На варті нашої безпеки"




6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з'явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України».





Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність - це важніше за все. Сьогодні український воїн-захисник є найбільшою гордістю в українському суспільстві.
В цей день всі громадяни країни висловлюють свою повагу українським солдатам та офіцерам, які на сході України в важких нелюдських умовах боронять мирне життя українців. Також згадуються українські воїни-миротворці, які у складі багатьох місій ООН стоять на сторожі миру і порядку в зарубіжних країнах та своєю доблесної службою за кордоном створюють мужній образ українського солдата і сміливо виконують бойові завдання в гарячих точках по всьому світу.
У приміщенні будинку культури села Кам'янка працівники бібліотеки-філії №23 спільно з будинком культури провели свято "На варті нашої безпеки" до Дня Збройних Сил України. 
Сьогодні наші хлопці, майбутні захисники України, доведуть що вони з гідністю нестимуть це звання, адже їм довірять оберігати спокій багатьох мільйонів жителів України. А для того, щоб стати справжнім захисником, треба уже зараз готуватися: загартовуватися, займатися спортом. Саме з цією метою влаштували дітям випробування, провели жартівливі змагання.















Дoрoгі захисники Вітчизни!

Щирo вітаю з Днем Збрoйних Сил України та бажаю Вам незламнoї вoлі в пoдoланні труднoщів військoвoгo буття, надійнoгo рoдиннoгo тилу, бoгатирськoгo здoрoв’я та звершення всіх ваших мрій і пoбажань.

Немає коментарів:

Дописати коментар