понеділок, 14 серпня 2017 р.

Міжнародний день молоді

Міжнародний день молоді був створений завдяки резолюції Генеральної Асамблеї ООН 17 грудня 1999 року. Пропозиція щодо створення такого свята надійшла від Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді, що відбулася в Лісабоні роком раніше. Таким чином, перший Міжнародний день молоді святкувався тільки в 2000 році. Святкується він 12 серпня.

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.  Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.
Це свято для молодих людей - не лише привід для веселощів, але й час замислитися над найкращою реалізацією свого потенціалу для свого добробуту і добробуту своєї Батьківщини.
Дорогі мої юні читачі!
Прийміть щирі вітання зі святом – Міжнародним Днем молоді. У житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Це час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього.Тож залишайтесь завжди молодими душею, не розгубіть на життєвих перехрестях свій юнацький запал, будьте соціально активними, вірними своїм переконанням і громадянській позиції. 
Щасти вам в усьому!

Немає коментарів:

Дописати коментар