середа, 25 січня 2017 р.

"Свята новорічні несе нам зима"

        Люди завжди радо зустрічають прихід Нового року, здоровлять одне одного, зичать радості, щастя, добробуту. Радіє малеча отримуючи подарунки, радіють люди різного віку, що пройшов старий рік, а з ним пішли в минуле різні негаразди і проблеми, а Новий 2017 рік - рік Півня, хай приносить добро, мир і здоров’я.

        1 січня 2017 року зібралися жителі села Кам'янка до сільського будинку культури на Новорічне свято.
         Відкрили свято Дід Мороз і Снігурочка, привітали присутніх з Новим роком та побажали добробуту, здоров’я, злагоди, миру в сім’ях, щоб Новий рік був кращим за минулий, а учасники  Мар'яна Мицак, Динило Ротар, Вадим Катренюк, Анастасія і Олександра Сочован  порадували глядачів  піснями – "Новий рік", "Україна колядує", "Eu numai, numai", "соло на саксофоні" та колядками. Сподобалися глядачам виступи учнів з танцями - "Квітковий рай", "Гарний настрій", "Марічка че-чері", "Україна в нас одна", "Новорічний настрій", "Француцький танець", "Молдавський танець". 

"Новорічний настрій".

"Французький танець" у виконанні 7-В класу.

Вадим Катренюк зіграв соло на саксофоні.

танець "Гарний настрій".

Мар'яна Мицак "Україна колядує".














Хочемо подякувати депутату обласної ради Грижуку Валерію Івановичу за те, що посприяв у новорічному святі, забезпечив всіх дітей солодощами.


Хай несе вам Новий рік
Лиш достаток на поріг,
Щоб добро в житті велося,
Все омріяне збулося!

Немає коментарів:

Дописати коментар