субота, 11 січня 2014 р.

Свято присвячене дню працівника сільського господарства

    Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства.  Це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! У 2013 році він припадає на 17 листопада. 
   Відзначення Дня працівників сільського господарства відбувалося у вигляді свята-вогника, у приміщенні ПП "Купа-Бюлд".
    Керівники області, району, села та засновники ПП "Купа-Бюлд" вручали нагороди та грошові премії  всім працівникам сільського господарства.
   З короваєм та вітальними віршами розпочали свято учні Кам'янської ЗОШ Семенюк Микола, Стрілак Анастасія, Катеренюк Вадим, Балан Олександра, Баланюк Віталія, Федорюк Олександра. Розвеселяли душу трударів гарним співом Шмідт Петро, Баланюк Юлія, Мицак Мар'яна. Святкового настрою додала сценка "Дві кумасі".  Гру на саксафоні подарувала Воробець Іванна. А гумористичну нотку додав Зеленівський Іван. Завершили свято  танці у стилі ча-ча-ча, квікстеп та бальний танець.



Без перебільшення – це всенародне свято, оскільки від повсякденної хліборобської праці залежить здоров’я нації, добробут нинішнього та майбутніх поколінь. 

Немає коментарів:

Дописати коментар