четвер, 25 травня 2017 р.

"Ми - твої діти, ми - твої квіти, ми - України надія одна"

День захисту дітей - яке чудове свято!
Усіх дітей Землі ми хочемо привітати.
Хай світить сонце всім, грайливий м'ячик скаче,
Від болю і образ нехай ніхто не плаче.
І пісенька нехай летить над краєм
Про те, що ми зі святом всіх вітаєм.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прослявляли свої родини і рідний край.
То ж ми закликаємо вас усіх зігрівати діток теплом і любов'ю, ласкою і добрим словом, ніжністю і турботою, щоб вони відчували свою важливість і необхідність у цьому світі. Зробімо все від нас залежне, використаймо будь-яку можливість, щоб допомогти кожній дитині.


25 травня в приміщенні будинку культури, працівники бібліотеки-філії №23 та будинку культури провели свято "Ми - твої діти, ми - твої квіти, ми - України надія одна". На 10:00 год. на свято завітали учні 1-2 класів, на 12:00 год. - учні 3-4 класів, на 14:00 год. дитячий садочок. 





Ведучі звернулись до  дітей з привітальними словами  та побажали їм щасливої подорожі до країни розваг. На святі діти приймали активну участь у конкурсах, інтелектуальних та рухливих іграх, таких як: "Мамин помічник", "Венікобол", "Хто скоріше", 
"Хто прудкіший",  "Хто швидше зав'яже стрічку".


"Венікобол"
"Мамин помічник"
"Хто скоріше"









"Хто прудкіший"



























виставка "Ми - твої діти, ми - твої квіти, ми - України надія одна"



Хочемо подякувати депутату обласної ради Грижуку Валерію Івановичу за те, що посприяв у проведенні свята, забезпечив всіх дітей солодощами.

Немає коментарів:

Дописати коментар